Lekkere frieten zijn nog maar het begin in Frituur Smulhoek in Lommel

Frituur en sandwichbar De Smulhoek op het Wijerken is een zaak waar gewerkt wordt met passie voor het vak. Uitbaters Johan en Nadia hebben al vele jaren ervaring en leggen de lat steeds hoger.

Ruim aanbod

Uiteraard vindt u in onze frituur in Lommel alle klassiekers van het traditionele Vlaamse frietkot, maar wij gaan nog heel wat stappen verder.

Zo bereiden we zelf diverse gerechten, met verse ingrediënten.

Wij maken dagelijks vers belegde broodjes, die u telefonisch kan bestellen voor levering thuis of op kantoor. Ook voor feesten of recepties
Ontdek zeker ook de extra lekkere gerechten en broodjes, zoals een zuivere rundshamburger of een broodje met Italiaanse specialiteiten.

Wij starten ook met de levering van mooi gevulde ontbijtmanden, om de dag te beginnen met een verwennerij. U leest alles op onze menukaart.

alle dagen open behalve maandag en donderdag

Frituur Smulhoek staat steeds tot uw dienst. En op vele manieren. Wij zijn alle dagen open, ’s middags en ’s avonds, met uitzondering van maandagmiddag en donderdag. Broodjes en ontbijtmanden leveren we aan huis, in Lommel en omstreken. Wij bereiden diverse schotels zelf, met verse ingrediënten. In onze zaak hebben we 16 zitplaatsen binnen en 50 op ons terras. Aan het terras is ook een speeltuintje voor kinderen.

Onze frituur is volledig vernieuwd en modern ingericht. Bekijk al eens de foto’s. Blijf op de hoogte van onze speciale acties en neem contact
als u vragen heeft.

Menu

Lees meer

Ontbijtkorven

Lees meer

Ma: gesloten / Di - Wo : 11:30 – 13:30 & 16:30 – 20:30 / Do: gesloten / Vr : 11:30 – 13:30 & 16:30 – 21:00 / Za: 11:30 – 13:30 & 16:30 – 21:00 /
Zo : 11:30 – 13:30 & 16:00 – 20:30 (bij terrasjesweer, de hele dag geopend)

Back to Top